ALBA IULIA, ROMÂNIA  1-3 OCTOMBRIE 2021
© Ceprocim 2015
A XIII-a CONFERINȚĂ DE ȘTIINȚA ȘI INGINERIA MATERIALELOR OXIDICE
CONSILOX
FEED-BACK

"Mult stimate D-le director Vladimir Pușcașu,
Cred în continuare în cei care au vocația interdisciplinarității, în cei care sunt capabili să asigure climatul unei comunicări deopotrivă rodnice și durabile între domenii. Este ceea ce ați realizat atât de frumos și de eficient în această a douăsprezecea ediție a conferinței CONSILOX căruia îi sunteți dedicat de la începuturile sale cu un entuziasm și un profesionalism demne de admirație. Organizarea a fost impecabilă, iar tonusul și calitatea comunicărilor m-au făcut să pot compara ceea ce ați realizat în această ediție de la Sinaia a conferinței cu reuniuni prestigioase din alte țări, sub auspicii înalte. În ceea ce mă privește, mărturisesc bucuria de a fi fost prezent într-o ambianță în care densitatea și rigoarea informației științifice au devenit prietenoase și utile pentru numeroase domenii printre care și cel al conservării patrimoniului, căruia îi sunt consacrat. Nu pot decât să vă mulțumesc pentru dialogul viu, prietenos și roditor al acestor zile."
Prof. dr. Dan Mohanu
Universitatea Națională de Arte din București
"Mulțumim organizatorilor!!!! Nu a fost efort ci plăcere să participăm! Ne vedem la următorul!"
Dr. Victor Fruth
Institutul de Chimie Fizică "Ilie Murgulescu", București
"Personal, mulțumesc pentru aprecierile și gândurile frumoase. Consider că aceasta ediție a fost foarte bine organizată și a crescut valoric de la o zi la alta. Să fim sănătoși, și cu mare plăcere doresc să ne întâlnim și la ediția următoare"
Ing. Christu Tardei
INCDIE ICPE -CA, București
"Printr-o organizare ireproșabilă Conferința CONSILOX XII s-a ridicat la cele mai înalte standarde privind acest tip de manifestare științifică. Mulțumesc încă o dată și aștept cu mare plăcere și interes științific participarea la ediția din 2020."
Dr. Ing. Mihai Bratu
ECOIND - București
"Am fost onorați să participăm la această conferință și ca de fiecare dată să ne îmbogățim cu noi cunoștințe din domeniul materialelor oxidice. De asemenea, ne-am simțit foarte bine cu așa gazde primitoare, sperăm să avem posibilitatea să participăm și la viitoarea conferință."
Ing. Georgeta Velciu
INCDIE ICPE-CA, București
Arhiva